Privat: Information och rådgivning om KlimatKlivet

27 september, 13:00 - 16:00
Ullevi restaurang och konferens

Sök klimatinvesteringsstöd och förverkliga dina idéer! Den 4 oktober får du som är intresserad av att söka stöd inom Klimatklivet ett tillfälle att ta del om det senaste inom stödet samt prata med handläggare på plats.

Klimatklivet är ett investeringsstöd som ger dig möjlighet att söka pengar för åtgärder som ger minskade växthusgasutsläpp. Mellan 9 oktober till 9 november är årets sista ansökningsomgång öppen. Vi vill därför ge dig ett tillfälle att få vägledning och bolla din idé med handläggare på Länsstyrelsen.Vi informerar om det senaste inom Klimatklivet och svarar på frågor kring din ansökan. Det är även ett bra tillfälle att träffa och diskutera med andra som söker stöd. Under dagen kommer det också finnas olika temabord med möjlighet att fördjupa sig i någon klimatåtgärd som man finner extra intressant.

Representanter från Västra Götalandsregionen kommer också att finnas på plats och kan svara på frågor om de stöd som regionen har.

Anmälan:
Anmälan sker via ett anmälningsformulär i kalendern på Länsstyrelsens webbplats. Ange i formuläret om det är någon speciell åtgärd du vill veta mer om. Anmäl dig senast den 29 sep. Det finns begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För mer information:
Helena Sandmer helena.sandmer@lansstyrelsen.se tel: 010-224 45 48
Lina Hadartz lina.hadartz@lansstyrelsen.se tel: 010-224 46 64

Välkommen!