Gör din egen HACCP – studiecirkel

Studiecirkel för småskaliga livsmedelsföretagare

Ta chansen att arbeta fram ditt företags egen HACCP!

Kursen genomförs vid tre tillfällen där teori och praktiska övningar varvas. HACCP är en engelsk förkortning av Hazard Analysis Critical Control Point och översätts som faroranalys och kritiska kontrollpunkter. Under kursen får du hjälp med att analysera din tillverkning/beredning samt kunskaper om vilka risker som kan förekomma och hur du förebygger dem. HACCP är den metod som alla livsmedelsföretag inom EU ska arbeta efter för att livsmedlen ska vara säkra.

Datum: 17/11, 27/11, 8/12 -2015

Tid: Kl 9:00 -15:00

Plats: Vara Folkhögskola, Vara

Kursavgift: 900 kr (exkl. moms) inkl. mat och fika.

Intyg utfärdas efter genomförd kurs.

Antal platser: 8 st

Anmälan: Senast den 3 november till www.kompass.lrf.se (kod: 23395) Anmälan är bindande och kursavgiften debiteras om man uteblir utan att avanmäla sig. Eventuell avanmälan ska ske senast den 5 november.

Har du frågor, hör gärna av dig till Johanna Eriksson, Länsstyrelsen 010-224 52 23 eller johanna.s.eriksson@lansstyrelsen.se

Inbjudan studiecirkel HACCP

Välkommen!