Hoffrekullens Handelsträdgård

 • Glenn-i-växthusetGlenn-i-växthuset

Företag Category: ProducentFöretag Tags: smakrik, obesprutad, miljövänlig odling, närodlad, och svenskt sigill

Profil
Profil
Karta
 • Hoffrekullens handelsträdgård ligger i Romelanda, strax utanför Kungälv. Här har det odlats tomater sedan 60-talet.

  Våra produkter är märkta med kvalitetssymbolen svenskt sigill, som garanterar ett välskött företag med miljövänlig inriktning. Exempel på detta är att våra växthus, på ca 7000 m2, värms upp med miljövänlig flis och pellets. Vi använder nyttodjur för att bekämpa skadedjur och våra humlor pollinerar blommorna. Vi recirkulerar och återanvänder bevattningsvattnet för att undvika utsläpp av gödning i naturen. Våra produkter distribueras på västkusten av Lundgrens primörer med närodlat som riktmärke.

  Vi erbjuder ett brett sortiment av tomater i olika smaker, former och färger. Vi hoppas att du ska hitta din egen favorit bland tomaterna eller varför inte avnjuta dem alla ur en tomatgodispåse!

  Förutom ca 50 sorters olika tomater odlar vi också gurka, minigurka och spetspaprika. Varje år provar vi nya tomatsorter, gurksorter och andra produkter som passar i vår odling. I år blir det några sorters melon, chilipeppar och aubergine. Vi har också en pionodling på gården.

  Våren 2017 öppnar vi en ny och lite större gårdsbutik. Förutom att sälja våra egna produkter är det vår ambition att sälja närproducerade och svenskodlade varor.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.