Storting 10 februari 2016

Den 10 februari är du som medlem i Lokalproducerat i Väst välkommen att medverka på årets Storting på Närebo Gårdsbutik, Restaurang, Gårdshotell & Konferens utanför Lidköping.

Årets tema är ”Lokal Mat från det Hållbara företaget – hur når du din marknad?”. Vi bjuder på paneldiskussion och gruppföredrag kring temat. Dagens moderator är Smaka på Västsverigeambassadören, Paul Svensson. Paul kommer att inleda dagen med att prata om det hållbara företaget och vad det kan innebära. Han kommer vidare att hålla i paneldiskussionen och även stanna kvar för samtal på eftermiddagen.

Paul Svensson, en av landets främsta kockar, är knuten till verksamheten på Fotografiska museet som matinspiratör och konceptutvecklare. Han är en av Sveriges stjärnkockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare. Aktuell med nya kokboken ”Den nya husmanskosten”.

I panelen finns representanter från olika marknader såsom café, grossist, DVH, restaurang, offentlig sektor, evenemang och även press & media. Under förmiddagen har ni möjlighet att ventilera frågor och funderingar i storgrupp. Efter lunch finns det tillfälle att på olika sätt fördjupa sig i de olika marknaderna i form av gruppföredrag/samtal.

Tid: 10 februari kl. (8.00) 9.30–17.00, frukost finns från kl. 9.00
Plats: Närebo Gårdsbutik, Restaurang, Gårdsbutik & Konferens
Gå in på www.narebo.se för vägbeskrivning
Anmälan: Senast 1 februari till cecilia@lpiv.se
Som medlem i Lokalproducerat i Väst är Stortinget gratis, vid utebliven närvaro faktureras du 395: – + moms i efterhand (om inte särskild anledning finns). Glöm inte att ange om du är vegetarian, glutenintolerant etc.

Ta med smakprover! Passa på att visa era produkter för Cecilia på Närebo och andra intressenter. Meddela gärna vid anmälan om ni kommer ta med produkter.

Passa på! Mellan 8.00–9.00 har vi bokat ett antal mötesrum som ni har möjlighet att använda om ni exempelvis har behov att dra ihop ett möte med din matförening eller liknande. Frukost kommer att finnas tillgängligt från 9.00. För mer information kontakta cecilia@lpiv.se

Program
8.00 – 9.00 Möjlighet att ordna eget möte. Se info i inbjudan.

9.00 – 9.30 Frukost och inskrivning

9.30 – 10.00 Lokalproducerat i Väst informerar

10.00 – 10.45 Paul Svensson kommer att inleda dagen med att prata om det hållbara företaget och vad det kan innebära.

10.45 – 11.00 Kaffe

11.00 – 12.30 Paneldiskussion kring temat ”Lokal Mat från det Hållbara företaget – hur når du din marknad?” I panelen möts representanter från olika marknader såsom café, grossist, DVH, restaurang, offentlig sektor, evenemang och även press & media. Under eftermiddagen finns paneldeltagarna på plats för gruppföredrag och det finns möjlighet för dig att ställa frågor utifrån dina affärsmål och den marknad du vill vända dig till.

12.30 – 14.00 Lunch

14.00 – 14.40 Gruppföredrag med tillfälle för samtal

14.40 -15.00 Kaffe

15.00 – 15.40 Gruppföredrag med tillfälle för samtal

15.40 – 16.30 Fika och avslutning

Välkommen!

Rikard, Sven-Erik, Oskar, Malte, Cecilia, Evelina, Sofia och Nicklas