Dags att anmäla sig till Passion för Mat 2019

Du som är medlem i Smaka på Västsverige är varmt välkommen att anmäla dig till Passion för Mat 2019 i Göteborg! I år infaller mässan 1–3 mars och temat är ”Mat från grunden”. Nytt för i år är att vi kommer vara i den helt nybyggda Åbymässan, granne med Åbytravet.

Den nya mässanläggningen har en bättre anpassad planlösning vilket kommer underlätta för alla utställare inte minst gällande i- och urlastning av varor. Dessutom finns mycket goda kommunikationer för besökaren samt närmare 2000 p-platser alldeles utanför entrén.

Ny mässhall 2019 ger oss fantastiska förutsättningar. Monterytan är inte bara större, vi satsar också på nya och fräscha inredningsdetaljer, skåp och möblemang. Ytan och utformningen gör också att vi kan ta in fler utställare än tidigare år. Detta tycker vi är mycket positivt och hoppas på ett brett utbud av producenter och varor hos oss. Vi ser så klart gärna att du får så mycket exponering som möjligt och därför står alla tre dagarna, men finns inte möjlighet till detta kommer vi likt tidigare år kunna erbjuda möjlighet att stå en, två eller alla tre dagarna. Passion för mat är ett unikt tillfälle att synas mot slutkonsument och det största publika eventet under året.

Läs mer och ladda ner inbjudan här.

Anmäl ditt intresse till anna@lpiv.se senast fredagen den 7 december.