Privat: Lokalproducerat i Väst söker Företagsrådgivare

Lokalproducerat i Väst är ett resurscentrum för småskaliga livsmedelsproducenter i Västra Götaland som hjälper småskaliga livsmedelsföretag med utveckling. Vår vision är att Västra Götaland ska bli den ledande regionen inom lokal mat och öka tillväxt och sysselsättning. I vårt nätverk har vi ca 300 livsmedelsproducenter från olika branscher. Teamet består idag av VD samt sex medarbetare, där varje person har sin unika kompetens som bidrar till att ge livsmedelsproducenter den stöttning de behöver i sin företagsutveckling.

Vi söker dig som har kunskap och intresse för mat. Har du en bakgrund från dagligvaruhandel och/eller restaurang är det meriterande, liksom tidigare erfarenhet från att driva företag. Vi ser att du är driven, självgående och har vana av självständigt arbete. Som person är du öppen och social och har lätt att möta andras behov. Hos oss har du en bredd i din roll som rådgivare, du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är driven och engagerad. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet då du jobbar tätt i en liten arbetsgrupp.

Då det är mycket resor i jobbet är körkort och egen bil ett krav, datorvana krävs.

Anställningen är en tillsvidareanställning med omfattning enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan och CV senast den 14 november 2018 till ansokan@lpiv.se. Har du frågor om tjänsten ring Malin 072 402 56 06. Ange ”Ansökan ny tjänst” som ämne.

När du ansöker beviljar du att berörda personer får tillgång till dina personuppgifter.