Lokalproducerat i Väst söker Kommunikatör

Lokalproducerat i Väst är ett resurscentrum för småskaliga livsmedelsproducenter i Västra Götaland som ger råd, coachar och utvecklar småskaliga livsmedelsföretag för att skapa tillväxt och sysselsättning i regionen. Vår vision är att Västra Götaland ska bli den ledande regionen inom lokal mat. I vårt nätverk är det idag 300 livsmedelsproducenter från olika branscher. Teamet består idag av VD samt 5 medarbetare, där varje person har sin unika kompetens som bidrar till att ge livsmedelsproducenter den stöttning de behöver i sin företagsutveckling.

Som Kommunikatör på Lokalproducerat i Väst har du en bred roll som rådgivare och ansvarar för sociala media, event, hemsida och nyhetsbrev mm., både internt och i en rådgivande funktion. I tjänsten ingår även administration av projektansökningar mm.

Vi söker dig som har utbildning inom och/eller erfarenhet av kommunikation och marknadsföring. Har du arbetat med grafisk design är det ett plus. Tidigare erfarenhet från livsmedelsföretag och att driva företag är önskvärt.

Vi ser att du är driven, självgående och har vana av självständigt arbete. Som person är du öppen och social och har lätt att möta andras behov. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och vill jobba på en arbetsplats där du får utlopp för ditt driv och engagemang och där du inspirerar och stöttar livsmedelsproducenter att utvecklas. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet då du jobbar tätt i en liten arbetsgrupp.

Då det är mycket resor i jobbet är körkort ett krav. Datavana krävs. Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning, omfattning 50–80%.

Vi vill ha din ansökan och CV senast den 3 juni till Marcus på marcus@lpiv.se. Ange ”Ansökan ny tjänst” som ämne.

Har ni frågor om tjänsten kontakta Rikard Brax, rikard@lpiv.se, 070-314 54 50