Storting på tema Hållbarhet 7 februari 2018

Välkommen att lära dig mer om Hållbarhet på Lokalproducerat i Västs Storting 2018! Dagen bjuder på inspirerande personligheter och diskussioner kring ämnet, men naturligtvis även tid till samtal och möten med kollegor.

Ytterligare ett år har passerat i Lokalproducerat i Västs historia och den 7 februari är det dags att summera vårt jubileumsår och blicka framåt. Hållbarhet är temat för verksamheten under 2018 och Stortinget blir startskottet. Vad är egentligen Hållbarhet? Vi kommer under förmiddagen fördjupa oss frågan och i de tre delarna ekonomisk, social, och miljömässig hållbarhet. Eftermiddagen ägnas åt mer handfasta workshops i samma ämne. För att knyta ihop dagen och för att dela sin syn på hållbarhet har vi bjudit in Lisa Lemke. Lisa är för många känd som matkreatör, matstylist och tv-kock, men Lisa är även en passionerad ambassadör för sin hembygd, Skrea Backe och Falkenberg och har mycket att säga om att agera lokalt och tänka hållbart.

Platsen vi har valt för vårt Storting andas hållbarhet på flera sätt. Vatten Restaurang & Kafé, som är en del av Smaka på Västsverige, lever på många sätt som de lär. Anders Arena kommer berätta hur de ser på hållbarhet och hur de jobbar med det varje dag.

Vi hoppas att just Du har möjlighet att komma, om inte annat för att träffa vår nya verksamhetsledare, Marcus Nyström. Program och mer detaljer kommer. Välkomna!

Tid: 7 februari kl. 9.30 – 16.30. Frukost finns från kl. 9.00. Det finns som vanligt även möjlighet att använda ett
mötesrum mellan 8.00-9.00.
Plats: Vatten Restaurang & Kafé, Skärhamn, Tjörn
Anmälan: Senast tisdag 30 januari till sofia@lpiv.se

Stortinget vänder sig till Lokalproducerat i Västs medlemmar och är kostnadsfritt. Övriga deltagare betalar 500 :- + moms, om inget annat är överenskommet. Faktura skickas vid anmälan. Glöm inte att ange om har behov av specialkost.

Inbjudan Storting 7 februari 2018_med program