Vi söker Projektadministratör på deltid

Till projektet ”Lokal meny” söker Lokalproducerat i Väst

Projektadministratör på deltid

”Lokal meny” är ett projekt inom Europeiska regionala utvecklingsfonden som delfinansieras av Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen. Det kommer under tre år drivas av Lokalproducerat i Väst som projektägare. Vår primära målgrupp är små och mellanstora restaurangföretag lokaliserade i Västra Skaraborg och Bohuslän som är intresserade av att utvecklas och expandera med den lokala maten i fokus.

Projektet kommer att arbeta med

 

Du kommer att arbeta i ett projektteam bestående av ytterligare en Projektkoordinator, Projektledare, Kommunikatör, Projektadministratör och Projektekonom. Därtill tillkommer ett antal konsulter inom våra fokusområden. Du rapporterar direkt till Projektledare.

Din roll är att skapa rutiner och arbeta med löpande redovisning och administration under projektets gång. Du hjälper projektledaren med den administrativa delen i projektet, vilket innebär att koordinera projektmedlemmarna och se till att alla uppgifter utförs. Du samlar in och sammanställer information och dokumentation från övriga i projektet. I nära samarbete med Projektekonom skapar du även rutiner och kanaler för löpande rapporteringar till samtliga intressenter.

Anställningen är på deltid, 40 %, med anställningstid snarast t o m 20211231.

Vi tar gärna emot din ansökan snarast då vi kallar fortlöpande till intervju, dock senast 20190310. Ansökan med personligt brev och CV gör du till malin@lpiv.se märk ansökan med Projektadministratör. Har du frågor om tjänsten ring Malin Andersson, 072 402 56 06.