Vi söker Projektkoordinator marknadsutveckling

Till projektet ”Lokal meny” söker Lokalproducerat i Väst

Projektkoordinator Marknadsutveckling

Projektet ”Lokal meny” är ett projekt inom Europeiska regionala utvecklingsfonden som delfinansieras av Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen. Det kommer under tre år drivas av Lokalproducerat i Väst som projektägare. Vår primära målgrupp är små och mellanstora restaurangföretag lokaliserade i Västra Skaraborg och Bohuslän som är intresserade av att utvecklas och expandera med den lokala maten i fokus.

Projektet kommer att arbeta med:

Du kommer att arbeta i ett projektteam bestående av ytterligare en Projektkoordinator, Projektledare, Kommunikatör, Projektadministratör och Projektekonom. Därtill tillkommer ett antal konsulter inom våra fokusområden. Du rapporterar direkt till Projektledare.

Till tjänsten som Projektkoordinator marknadsutveckling/besöksnäring

Söker vi dig som har erfarenhet av att ha arbetat i en säljande roll och med marknadsföringsrelaterade arbetsuppgifter. Du har arbetat i en koordinerande roll och har erfarenhet från restaurangbranschen. har kunskap och intresse av lokal mat.

Det är meriterande om du har ett brett kontaktnät inom restaurangbranschen och/eller besöksnäringen i Västra Götalandsregionen.

Du som person är initiativtagande, kreativ, nyfiken, noggrann och strukturerad. Du kan med lätthet skapa relationer och samarbeta med andra. Vidare är du resultatinriktad och beredd att kämpa för att nå de uppsatta målen. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav eftersom resor förkommer inom hela Västra Götalandsregionen.

Anställningen är på heltid med anställningstid snarast t o m 20210831.

Vi tar gärna emot din ansökan snarast då vi kallar fortlöpande till intervju, dock senast 20190310

Ansökan med personligt brev och CV gör du till malin@lpiv.se märk ansökan med Projektkoordinator marknadsutveckling. Har du frågor om tjänsterna kontakta Malin Andersson, malin@lpiv.se, 072 402 56 06.