Adelsåsens Kalkon

 • CL0R0078

Plats Kategori: Producent

Profil
Profil
Karta
 • Adelsåsen är ett litet familjeföretag, beläget i Stora Levene ca 8 km från Vara i Västergötland. På gården finns 3000 avelsdjur/år. Produktionen från dessa ger ca 10 000 ägg per vecka. Äggen tas om hand i vårt kläckeri där de ruvas i 4 veckor sedan är det dags för kläckning! Nykläckta kalkonkycklingar levereras över hela Sverige.

  Ca. 10.000 kycklingar per år föder vi själva upp till stora kalkoner, som vi slaktar och styckar i vårt EU-godkända slakteri på gården. I vårt produktsortiment hittar ni olika sorters korvar och både varmrökta/kallrökta produkter i olika former och kryddningar. Utveckla nya produkter tycker vi är fantastiskt spännande och vi gör det gärna ihop med våra kunder och kollegor.

  Årets Lokalproducent 2009, Västra Gastronomiska Akademins pris 2011 och vinnare i Gastronomiska Matverk 2013 och 2015 är några av de utmärkelser vi är stolta över.

  Kalkonkött är som bekant både nyttigt och klimatsmart. ”Låt din mat bli din medicinoch din medicin din mat” sa Hippokrates. Konsumtionen av kalkonkött ökar stadigt så
  tveka inte och hänga på trenden. Vill du som butiksanvarig, kökschef eller grossist prova våra produkter är det bara att höra av sig så hjälper vi med glädje in er i kalkonprodukternas fantastiska värld.

   

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.