Falbygdens osteria AB

 • Osterian_logo_130114_15cm-1

Plats Kategori: ProducentPlats Taggar: buffé, butik, fika, julgåva, jullådor, julmarknad, kaffe, Ost, påsk och restaurang

Profil
Profil
Karta
 • I vår butik i Falköping hittar ni mer än 150 sorters ost. Här trängs våra lagrade specialiteter som 1878, Morfars Brännvinsost och Birger Jarl, med importerade delikatessostar och ost från små lokala producenter.

  Vid sidan av osten erbjuder vi ett brett sortiment av andra delikatesser. Kex, marmelader, charkprodukter, inläggningar, oljor, the …., ja det finns mycket att välja på.

  Vi har också en avdelning med presentartiklar till köket och andra delar av hemmet. När det lackar mot jul eller påsk så gör vi om vår presentavdelning till jul- och påskmarknad. Ett mycket populärt utflyktsmål!

  Vi värnar mycket om lokalt producerad mat. I dag har vi fler än 20 lokala matproducenter med sina produkter hos oss och sortimentet växer ständigt. Eftersom vi har ca 200.000 besökare varje år så tycker vi att Osterian är en utmärkt marknadsplats när de lokala matföretagen vill visa upp sig och sälja sina varor. Hoppas ni som kund också skall uppskatta det.

  Julmarknad 10/10 klockan 10

  Det är det magiska klockslaget när vi slår upp portarna till årets julmarknad, och så har det varit ända sedan vi började med julmarknaden för många år sedan.

  Hos oss kan ni självklart smaka på våra ostar innan ni handlar, så att ni är säkra på att årets julost blir till belåtenhet.

  Ost är en mycket uppskattad julklapp och många, både företag och privatpersoner, kommer hit inför julen för att plocka ihop korgar eller presentkartonger med ost och andra delikatesser.

  Vårmarknad 3/3 klockan 3

  Vårmarknaden är också en tradition som vi öppnar den 3/3 kl 3. Inför påsk finns mycket pynt, påskägg, godis samt påskdelikatesser och givetvis vår goda Påsk Grevé.

  Hjärtligt välkomna till oss!

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.