Utmaning 3 – Bli mer social med era kunder

Att vara synlig i sociala medier är av stor vikt idag och ett kostnadseffektivt sätt att nu ut till dina kunder. Det är också viktigt när du som företag bygger upp ditt varumärke. Här kan man med enkla medel förmedla med ord, bilder och filmer vad man är för företag.

Nu är det dags för vår 3:e jubileumsutmaning som vi har valt att kalla ”Bli mer social med dina kunder”. Vi utmanar er helt enkelt att bli mer aktiva i sociala medier. Vi vill utmana er att göra 2 inlägg ”extra” i veckan under maj månad. Eftersom alla är mer eller mindre aktiva på Facebook vill vi att ni utgår från den nivå ni är på nu och antingen gör 2 extra inlägg eller gör 2 annorlunda inlägg, exempelvis genom att använda film eller sända live. Det kanske är så att du vill bli mer aktiv på Instagram, då blir utmaningen att lägga 2 extra inlägg här istället.

Gör du utmaningen på Facebook vill vi att du taggar @lokalproducerativast i ditt inlägg så har vi koll på att du verkligen utmanar dig. Samma gäller på Instagram. Ni får gärna även lägga till hashtaggen #lokalproducerativäst. De som taggar oss eller hashtaggar oss på Instagram under maj månad får sitt inlägg repostat.

Anmäl er gärna till sofia@lpiv.se om ni antar utmaningen. Behöver ni stöttning, råd och tips på vägen så hör bara av er. Mobilnummer: 0708-29 09 45