Är du intresserad av att leverera till de offentliga köken? Se hit!

Vill du leverera livsmedel till Essunga, Grästorp, Herrljunga, Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Tidaholm, Töreboda och Vårgårda?

Är du producent och/eller leverantör av en produkt som du skulle vilja att ditt barn får till lunchen i skolan, eller din mamma får njuta av till fikat på äldreboendet?

För att detta ska vara möjligt måste du ha ett avtal med kommunen, som blir till genom upphandling.

Inför kommande upphandling av livsmedel med avtalsstart 1 oktober 2017 önskas vetskap om du som producent/leverantör av enstaka produkt finns och vill erbjuda denna till kommunen.

Genom att lämna uppgift i separat intresseanmälan visar du att det finns behov av att kunna lämna anbud för enstaka produkt, till begränsad volym och leveransadress.

Tanken är att vid ett påvisat behov starta upphandling av livsmedel i god tid innan avtalsstart hösten 2017. Förhoppningen är att teckna avtal med flera av er redan ett år innan avtalsstart. Detta för att ni ska ha god tid till förberedelser.

Har du frågor kontakta Pernilla Fischerström, Länsstyrelsen, 072-570 47 09, pernilla.fischerstrom@lansstyrelsen.se eller Nicklas Lundberg, Lokalproducerat i Väst, 073-027 77 08, nicklas@lpiv.se

Gör din anmälan här!