Boka din plats på Matfestkartan!

Vi har förstått att det råder viss förvirring kring Matfest 2017. I år har vi genomfört vissa förändringar och bakgrunden till detta är att det tidigare år legat väldigt mycket arbete på Lokalproducerat i Västs för att sätta och genomföra arrangemanget och nu vill vi se att ansvaret flyttas till era lokala nätverk.

Vad händer nu då?
Lokalproducerat i Väst kommer administrera och trycka Matfestkartan som vanligt. Den kommer dessutom att distribueras direkt till alla deltagare via post eller annat transportföretag. Alltså inga utlämningsställen i år. Målet är att den ska finnas hos deltagarna till Morsdagshelgen, 27-28/5.

Själva arrangemanget Matfest, söndagen 24/9, stöttar vi upp med hjälp i arbetsgrupper, pressreleaser, facebooksidan Matfest etc. MEN, initiativen måste komma från ER! Kraften finns hos de enskilda producenterna och de lokala nätverken. Ni som vill att Matfest 2017 ska bli den bästa någonsin ska bidra med ert engagemang och driv. Detta är en förutsättning för att Matfest ska bli just det, en MATFEST!

Anmälan till Matfestkartan gör ni på den nya mailadressen matfest@lpiv.se . Anmäler ni er innan den 15 februari kostar det 550 kr, därefter 700 kr. Prishöjningen gör vi för att kartorna i år kommer att skickas ut direkt till er. Sista anmälningsdag för att vara med på Matfestkartan är 31 mars 2017.