Den 29 maj håller vi en workshop för dig som är producent och intresserad av produktutveckling från reststömmar.
Tillsammans med Patrik Sewerin, Emma Fyman, Anna Bengtsson och Jenny Stålberg kommer vi att fördjupa oss i vilka möjligheter det finns i att ta till vara och utveckla restprodukter från er produktion.
Här får ni ett exklusivt tillfälle med sensorik och produktutveckling där ni tillsammans med dessa fyra fantastiska kockar utvecklar smak och konsistens, rätter och produkter som ökar både utbud och lönsamhet i er produktion. Ni tar med de restprodukter som ni är intresserade av att utforska. Kockarna kommer sedan ta med dem till köket och se vad de kan utveckla.
Vilka smaker förhöjer upplevelsen? Hur kan man jobba med konsistens? Vilken typ av förädlade produkter kan ni ta fram?
Hur ska ni kommunicera att ni jobbar med restströmmar? Hitta potentialen och ta nästa steg!
Vi har begränsat antal platser. Max 3 pers./företag. Först till kvarn!
Senast 25 maj vill vi ha er anmälan.
Ladda ner inbjudan i PDF här: Inbjudan Sensorik_produiktutveckling 29 maj
Detta är ett samarrangemang från Lokalproducerat i Väst inom projekten LokalSam , Lokal Meny och Lokal Meny Grön och Digital.