FFCR Fast Food Café och Restaurang Expo

2024-09-18 - 2024-09-19 - 10:00
Prioritet Serneke Arena Krutvägen 2 415 27 Göteborg
Du som är medlem i Lokalproducerat i Väst har möjlighet att vara en av utställarna på västsveriges största mässa inom Hotell, restaurang och Café-branschen. Den 18-19 september slår FFCR upp portarna på Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Denna mässa är fylld av nyheter, inspiration, oväntade möten och nya möjligheter.
Här träffar du  branschaktiva beslutsfattare från caféer, restauranger, servicebutiker, eventparker, snabbmatsrestauranger och offentlig sektor. Visa upp dina produkter och tjänster och träffa så många kvalitativa kunder som möjligt under två dagar. Vi ser så klart gärna att du får så mycket exponering som möjligt och därför står båda dagarna.

FFCR vänder sig till producenter som vill knyta kontakt med aktörer inom restaurang- och cafébranschen. Under två fullspäckade mässdagar har du möjlighet att möta fler potentiella kunder än vad som varit möjligt under hela året. Läs mer om mässan här: https://www.ffcr-goteborg.com/sv/

Lokalproducerat i Väst står för monterkostnaden (golvyta, vita väggar, matta, en spotlight, ett eluttag 230V, ett fällbord samt monterstädning ingår).
OBS! Detta gäller enbart för företag anslutna till Lokalproducerat i Väst. Anmälan är bindande men du kan avanmäla dig fram till 18 augusti utan kostnad. Avbokar du efter detta datum, eller inte dyker upp, debiteras du 3000kr. 
 
Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!
Vid frågor kontakta Marcus Nyström
Telefon: 0705 15 58 20
Mail: marcus@lpiv.se
Anmäl dig här