Food Market Magasinsgatan

2019-06-01 - 11:00
Magasinsgatan Göteborg

I år lägger vi vårens Food Market Magasinsgatan i början av sommaren, närmare bestämt lördagen den 1 juni mellan 11.00-17.00. Vi hoppas som vanligt på härligt häng tillsammans med en massa god mat att njuta av på plats eller köpa med sig hem.
Food Market Magasinsgatan i Göteborg är en urban matmarknad som vänder sig till den medvetna och matintresserade göteborgaren och besökaren. Viktiga ingredienser är lokalproducerat, närodlat, småskaligt och naturligtvis grym street food. Vi vänder oss till en medveten publik och vill därför skapa en miljö som tilltalar alla sinnen. Butikerna i närområdet är viktiga och bidrar till att många dras till platsen, men mycket av den speciella stämningen skapas med hjälp av musik, en bra mix av lokala producenter och god street food.

Den urbana matmarknaden för den matintresserade som värdesätter street food, lokalproducerat, närodlat och småskaligt producerade livsmedel.

Vill du vara med som utställare?
Vi söker småskaliga producenter som gärna arbetar med lokala och/eller ekologiska råvaror. Alla utställare får tillgång till ett bord under tak(tältpaviljong) inklätt med vackra kaffesäckar och brun papp. Detta för att skapa ett enhetligt rustikt intryck. El finns vid behov. Har ni behov av kyla och inte har möjlighet att ordna det själva hör av er till oss.

Pris
Pris: 800 kr/utställare. I priset ingår bord under tält, el, enhetlig exponering, PR och sophantering.

Inbjudan Food Market Magasinsgatan våren 2019

Food Market Magasinsgatan är ett samverkansprojekt mellan Wallenstam, da Matteo, och Lokalproducerat i Väst.