Göteborg Vin & Deli 2023

2023-03-17 - 2023-03-18 - 13:00
Svenska Mässan, Göteborg

Intresseanmälan Göteborg Vin & Deli

Du är varmt välkommen att anmäla ditt intresse att vara del i vår monter på Vin & Deli i Göteborg den 17–18 mars.

Göteborg Vin & Deli är stadens största vin- och delikatessmässa som samlar erfarna och oerfarna dryckeskännare. Här möter besökarna ett stort antal utställare med ädla drycker och delikatesser.
Utställarna representerar såväl smaker från stora delar av världen som lokala smaker från Göteborg med omnejd. Detta är ett unikt tillfälle att synas mot slutkonsument. Vi ser så klart gärna att du får så mycket exponering som möjligt och därför står båda dagarna.

Göteborg Vin & Deli vänder sig till producenter som är medlemmar i Lokalproducerat i Väst som arbetar inom följande branscher: ost, chark, delikatesser, öl, vin samt alkoholfria alternativ.

På Göteborg Vin & Deli får besökarna prova, dofta och uppleva dryck från när och fjärran, både från nya och gamla världen, spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor med mycket historia. Till det finner man delikatesser som hör drycken till. Läs mer om mässan här: https://vinochdeli.se/

Vi ser så klart gärna att du får så mycket exponering som möjligt och därför står båda dagarna. Vin & Deli är ett unikt tillfälle att synas mot slutkonsument. Observera att för att få ett så brett utbud av produkter som möjligt förbehåller vi oss rätten att styra innehållet i montern om en situation med för många liknande produkter skulle uppstå.

Sista dag för intresseanmälan är 2023-02-08
Anmäl ditt intresse här: https://forms.gle/gmzZ9JVXVNhNrZoy7

Detta event är kostnadsfritt för dig som är producent och medlem i Lokalproducerat i Väst.
OBS! Intresseanmälan är inte bindande. När plats har bokats är den bindande, därför debiteras uteblivelse med 3000kr. Observera att för att få ett så brett utbud av produkter som möjligt förbehåller vi oss rätten att styra innehållet i montern om en situation med för många liknande produkter skulle uppstå.

Vid frågor kontakta Marcus Nyström
Telefon: 0705 15 58 20
Mail: marcus@lpiv.se

Anmäl ditt intresse här