Göteborg Vin & Deli 2024

2024-03-22 - 2024-03-23 - 13:00
Svenska Mässan, Göteborg

Intresseanmälan Göteborg Vin & Deli

Du är varmt välkommen att anmäla ditt intresse att deltaga på Göteborg Vin & Deli den 22–23mars.
Göteborg Vin & Deli är stadens största vin- och delikatessmässa som samlar erfarna och oerfarna dryckeskännare. Här möter besökarna ett stort antal utställare med ädla drycker och delikatesser. Utställarna representerar såväl smaker från stora delar av världen som lokala smaker från Göteborg med omnejd. Detta är ett unikt tillfälle att synas mot slutkonsument. Vi ser så klart gärna att du får så mycket exponering som möjligt och därför står båda dagarna.

Göteborg Vin & Deli vänder sig till producenter som arbetar inom följande branscher: ost, chark, delikatesser, öl, vin samt alkoholfria alternativ.

Sista dag för intresseanmälan är 2024-02-08

Detta event är kostnadsfritt för dig som är producent och medlem i Lokalproducerat i Väst. Som producent behöver du inte vara med när vi bygger montern. Däremot behöver vi hjälpas åt för att snabbt och effektivt plocka ned den.
OBS! Intresseanmälan är inte bindande. När plats har bokats är den bindande, därför debiteras uteblivelse med 3000kr. Observera att för att få ett så brett utbud av produkter som möjligt förbehåller vi oss rätten att styra innehållet i montern om en situation med för många liknande produkter skulle uppstå.
Vid frågor kontakta Marcus Nyström 

Telefon: 0705 15 58 20

Mail: marcus@lpiv.se
Anmäl ditt intresse här