Göteborg Vin & Deli 2024

2024-03-22 - 2024-03-23 - 13:00
Svenska Mässan, Göteborg

Varmt välkomna till Göteborg Vin & Deli 22-23 mars 2024

Göteborg Vin & Deli är stadens största vin- och delikatessmässa. Här möter du som besökare ett stort antal utställare med ädla drycker och delikatesser. Lokalproducerat i Väst samarbetar med Smaka på Västsverige och Turistrådet Väst för att skapa så bra upplevelse som möjligt för dig som är nyfiken på lokalt producerade livsmedel och lokal mat på menyn. I år har vi samlat en härlig blandning av produkter där skog möter hav, land möter sjö. Vi har dryckesalternativ från det renaste av vatten till bubblor i guld och stilla drycker i rött, rosa och vitt. Vi har sälta och sötma, krydda och svalka. Kort sagt har vi det mesta som kan glädja smaklökarna och ta dem på en lokal upptäcksresa.

Våra medverkande kockar har tillsammans med våra producenter satt samman ett spännande program med smaker från Västsverige. På Chefs Table får du njuta av en exklusiv måltid signerad våra kockar, läs mer och boka här. I Smaka på Västsveriges pop up-restaurang serveras smaktallrikar med produkter från medverkande producenter.

Besök oss i montrarna Smaka på Västsverige B02:30, B02:31, B04:41, B02:40 & B02:21.

Utställare 2024 är:

AD70 Choklad, Althage Collen, ChiliJossan, Cityysteriet Gbg, Dalslands vilt, Desserter utan gränser, Ehrenhofers Gård, Forshems Gästgivaregård och Kinnekulle Bryggeri, Furulund’s Gård i Hökerum AB, Fustin Olivolja, Gäsene Mejeri, Kullans Lycka, Lödöse Musteri, Nolhaga bigård, Orust Shellfish, Såseriet, Thezas Delikatesser, Vänerlöjrom, Wine Mechanics & Skeby Gårdar

Läs mer här