Livsmedelshygien för småskaliga producenter. Grundkurs del 2.

2026-03-05 - 08:30
Steg två Vara Folkhögskola Torggatan 41 534 50 Vara

Grundkurs i livsmedelshygien

På uppdrag av Länsstyrelsen i Västra Götaland genomför Hushållningssällskapet Västra Grundkurs i livsmedelshygien för småskaliga livsmedelsförädlare i Västra Götaland.

Utbildningen ger grunderna i livsmedelshygien; vad som krävs av dig och din produktion för att uppfylla gällande lagstiftning avseende säkerhet och redlighet. Dagen ger även kännedom om var det finns mer specifika kunskaper och information att hitta, som berör det egna företagets verksamhetsområde.

Delkurs 2 Vara Folkhögskola, 5 mars 2026 kl 8.30-16.30

Metod: Föreläsning, erfarenhetsutbyte, arbetsuppgifter.

Anmälan senast 19 feb. Mer info och anmälan via Hushållningssällskapets hemsida

Kursledare Cecilia Sassa Corin, matkonsult, Hushållningssällskapet Västra.

 

Mer information och anmälan här