SM i utomhusmatlagning – Final

-

För tredje året arrangeras SM i utomhusmatlagning på Billingen i Skövde. Tävlingen där matlagningsintresserade får sätta sina kunskaper på prov när de ställs för en utmaning utöver det vanliga.

SM i utomhusmatlagning arrangerades för första gången 2016 och utvecklades 2017 med en deltävling i Skellefteå. Nu laddar vi inför 2018 och hoppas du gör likaså och satsar på att vinna en finalplats till den 16 september!

SM i utomhusmatlagning är en publikvänlig tävling med en konferencier som lotsar och engagerar publiken genom tävlingens moment och fortlöpande intervjuar lagen.

Tävlingsinformation och länk till intresseanmälan till deltävling i Skövde finns längst ned på sidan.

Deltävlingar
Den stora nyheten i år är att man först måste ta sig igenom en deltävling för att medverka i finalen den 16 september och kämpa om titeln ”svenska mästare i utomhusmatlagning”.

Deltävlingarna är en kvalitetssäkring av tävlingen SM i utomhusmatlagning och ger tävlingen den digintet som ett SM förtjänar.

I år blir det fyra deltävlingar med start i Östersund 19 maj för att sedan följas av Kramfors den 11 augusti, Växjö den 7 september och Skövde den 15 september. Varje deltävling skickar 1-2 finallag till söndagens final i Skövde, under Sweden Outdoor Festival.

Läs mer om tävlingen och anmälan här