Starta Livsmedelsverksamhet – digital föreläsning 24/11

2022-11-24 - 09:30
Skype

Tillsammans med övriga deltagare får du matnyttig information och ett givande nätverk inför din verksamhetsstart. Våra kurstillfällen har allmän inriktning och vänder sig till alla olika typer av livsmedelshantering.

Föreläsningen innehåller bland annat grundläggande information om livsmedelslagstiftningen. Du får också lära dig mer om vilka tillstånd som kan behövas samt vilken kontrollmyndighet som är aktuell. Vi går igenom vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal med tanke på flöden och val av olika material på väggar, golv och inredning.

Målgrupp

Föreläsningen vänder sig till dig som har eller vill starta en livsmedelsverksamhet, framförallt på landsbygden, med inriktning på olika typer av gårdsförädling. Denna aktivitet finansieras delvis med medel från landsbygdsprogrammet.

Du deltar via Skype

Föreläsningen körs digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. En länk till föreläsningen tillsammans med program och övrig information kommer skickas ut via mejl veckan innan tillfället.

Arrangör: Länsstyrelsen Västra Götaland.

Läs mer och anmäl dig här: