Webbinarium om höjda förpackningsavgifter

2024-04-18 - 10:00
Webbinarium

Den 18 april arrangerar Näringslivets Producentansvarar ett webbinarium där man informerar om vad ökningen av förpackningsavgifterna beror på, hur ­avgifterna sätts samt hur kostnaderna kommer att utvecklas de kommande tre åren.

Den 1 juli 2024 kommer förpackningsavgifterna att öka som en konsekvens av förändringarna i förordningen om producentansvar för förpackningar. För att säkerställa att våra anslutna producenter känner sig väl informerade, bjuder Näringslivets Producentansvar in till ett webbinarium för att gå igenom vad denna ökning beror på, hur förpackningsavgifterna sätts samt hur kostnaderna kommer att utvecklas under de kommande tre åren.

Välkommen att lyssna in!
Agenda
✔ Förändringar inom förordningen om producentansvaret för förpackningar som påverkar förpackningsavgifterna.
✔ Hur förpackningsavgifter sätts och hur du som producent kan påverka din kostnadsbild.
✔ Hur kostnaderna kommer utvecklas under de kommande tre åren.

Medverkande:
Mikael Edenqvist, Chef Försäljning & Producentservice

Om webbinariet:
Webbinariet är digitalt. Länken till webbinariet skickas ut ett par dagar innan den 18 april till alla som har registrerat sig. Håll utkik i din inkorg!

Har du frågor redan nu? Skicka gärna in dem i förväg till webinar@npa.se. Frågor och svar sammanställs och mejlas ut tillsammans med inspelningen inom två veckor efter webbinariet ägt rum till alla som har registrerat sig.

Registrera dig här