Food Market Magasinsgatan – i Skördetid

Lördagen den 30 september mellan 11.00-17.00 är det åter dags för Food Market Magasinsgatan i Göteborg. En urban matmarknad som vänder sig till den medvetna och matintresserade göteborgaren. Viktiga ingredienser är lokalproducerat och närodlat, småskaligt och ekologiskt och naturligtvis grym street food.

Inramningen är en viktig del av Food Market Magasinsgatan som är ett samverkansprojekt mellan Wallenstam, da Matteo, Strömmingsluckan och Lokalproducerat i Väst. Det är ingen vanlig matmarknad. Vi vänder oss till en medveten publik och vill därför skapa en miljö som tilltalar alla sinnen. Butikerna i närområdet är viktiga och bidrar till att många dras till platsen, men mycket av den speciella stämningen skapas med hjälp av musik, god street food och en bra mix av producenter.

Vill du vara med som utställare?
Vi söker småskaliga producenter som gärna arbetar med lokala och/eller ekologiska råvaror. Alla utställare får tillgång till ett bord under tak(tältpaviljong) inklätt med vackra kaffesäckar och brun papp. Detta för att skapa ett enhetligt rustikt intryck. El finns vid behov. Vid behov av kyla finns det möjlighet till del i en delikyl eller bänkkyl genom Lokalproducerat i Väst. Säg till vid anmälan.

Pris: 750 :-/ utställare. I priset ingår bord under tält, bord, el, enhetlig exponering, PR och sophantering.

Vi förbehåller oss rätten att göra ett urval av producenter som kompletterar varandra och som skapar en bra mix. Vi gör plats för ca 10 producenter som har varit med tidigare och som har skapat sig en publik och ca 10 producenter som är med för första gången så att besökaren känner att det händer något nytt. Totalt erbjuder vi alltså ca 20 platser.

Anmälan görs senast den 18 augusti till Sofia Lennström, Lokalproducerat i Väst, 0708-29 09 45, sofia@lpiv.se