Inbjudan till Storting 8 februari

Nu med program!

2017 fyller Lokalproducerat i Väst 10 år och det vill vi fira ihop med er! Dagen bjuder på guldkorn från LPIV:s tidsaxel, matnyttiga diskussioner kring den nya livsmedelsstrategin och handfasta råd och tips i olika workshops utifrån era behov. Välkomna till LPIV:s storting på temat ”Från Snack till Verkstad” den 8 februari!

Vi startar naturligtvis dagen med att fira jubilaren Lokalproducerat i Väst. Vi lyfter 10 år av goda exempel och händelser i vår och era verksamheter men vi tittar även på vad som har skett i vår omvärld.

Resten av förmiddagen ägnar vi åt att, tillsammans med Ann-Helen Meyer von Bremen, diskutera den nya livsmedelsstrategin och hur ”Matsverige” ser ut idag . Ann-Helen är journalist med inriktning mot lantbruk, livsmedel och mat, ofta med en koppling till miljöfrågor. Hon har bland annat skrivit Jorden vi äter (2012) och Makten över matkassen (2015).

Årets tema är som sagt ”Från Snack till Verkstad”. Under eftermiddagen erbjuder vi ett smörgåsbord av olika miniseminarier och infostationer. Syftet med dagen är att samla på sig energi, inspiration och kunskap för att ta sig över en eller ett par av sina upplevda trösklar. Ämnena som behandlas är bland annat näringsdeklarationen, ekonomi, sociala medier, försäljning och mycket mer. Dagen avslutas med jubileumsmingel.

För fullständigt program och beskrivning av miniseminarier och infostationer se bifogad fil nedan.

PROGRAM

Visa upp dina produkter!
Har du nya produkter som du vill visa upp för dina kollegor inom Lokalproducerat i Väst? Ta då gärna med lite prover till Stortinget! Tänk på att många som deltar även kan vara potentiella kunder eller så kan nya samarbeten uppstå. Vi ordnar ett bord där ni kan placera era produkter så att det är möjligt för alla att titta och kanske smaka. Observera att ni får ta med er egna engångsartiklar om ni erbjuder provsmak.

Tid: 8 februari kl. (8.00) 9.30–17.00, frukost finns från kl. 8.30
Plats: Garveriet i Floda (Går att nå med pendeltåget)
Anmälan: Senast tisdag 31 januari till sofia@lpiv.se
Som medlem i Lokalproducerat i Väst är Stortinget gratis, vid utebliven närvaro faktureras du 395: – + moms i efterhand (om inte särskild anledning finns). Övriga deltagare betalar 500 :- + moms, om inget annat är överenskommet. Faktura skickas vid anmälan. Glöm inte att ange om du är vegetarian, glutenintolerant etc.

Passa på! Mellan 8.00–9.00 har vi bokat ett antal mötesrum som ni har möjlighet att använda om ni exempelvis har behov att dra ihop ett möte med din matförening eller liknande. Frukost kommer att finnas tillgängligt från 8.30. För mer information kontakta sofia@lpiv.se

VÄLKOMNA!