Bygdens delikatesser, för dig som producent

För dig som följt våra tidigare kommunikationer om jullåda med stor nyfikenhet och tankar på att ta detta vidare till nästa steg är det nu dags att ladda ordentligt.

Emballage till ”Bygdens delikatesser” går till tryck i dagarna och senast den första veckan i december (4/12) finns lådorna klara för dig som vill fylla på dem med lokala godsaker och sälja i ditt nätverk!

Så här gör du:

  • Anmäl omedelbart till Mattias på Lokalproducerat i Väst att du är intresserad av lådor. Gärna tillsammans med en uppskattning av hur många lådor du tror du vill ha.
  • Planera er låda. Vi bifogar listan på de producenter som anmält intresse av att få med sina produkter i lokala jullådor.
  • Skriv ihop en kort text om din jullåda. Glöm inte dina kontaktuppgifter. Denna text kommer hamna på vår hemsida lpiv.se/bygdensdelikatesser.

Säljer du lådor under varumärket ”Bygdens delikatesser” kommer du kunna ta del av de marknadsinsatser vi på Lokalproducerat i Väst gör under kommande period i form av artiklar, Facebookinlägg, direktkontakt med intressenter. Vi kan även hjälpa dig med producentkontakter, prissättning, tips och råd för hur du bäst kan nå ut med din låda.

Lådan är 35*35 centimeter och tillsammans med lådorna får ni en mall som ni kan använda för ytterligare information om produkterna i lådan. Vi erbjuder lådorna till ett subventionerat pris då de tagits fram som en del av projektet Affärsboosten.

För mer information, prisuppgifter och bokning av lådor kontakta Mattias Hjortenhed:

mattias@lpiv.se

0702-55 80 75