Dataskydd

Utifrån lagstiftningen gällande behandling av personuppgifter, Dataskyddsförordningen EG 2016/679, har vi information till dig som är medlem i Lokalproducerat i Väst.

Behandling av personuppgifter

Lokalproducerat i Väst AB, 556716–1103, är personuppgiftsansvariga för de uppgifter vi samlar in i samband med er registrering i vårt nätverk. Personuppgifter som registreras är bland andra namn, organisationsnummer, mailadress, telefonnummer, besöksadress med koordinater. Dessa uppgifter lagras på vår hemsida och era kontaktuppgifter förmedlas till hemsidans besökare. Utöver det använder Lokalproducerat i Väst era uppgifter till bland annat

Hur länge vi sparar personuppgifter

För att fortsätta utveckla vårt erbjudande behandlar vi även dina personuppgifter för att kunna skicka utvärderingar till dig efter event du själv anmält dig till och deltagit i. Då vi är en offentligt finansierad verksamhet kan dina personuppgifter komma att sparas i upp till 10 år på grund av krav från våra finansiärer, dock sparar vi aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt.

Tredje part

Vi lämnar inte ut era personuppgifter till tredje part, däremot behandlas personuppgifter med våra tjänsteleverantörer och/eller samarbetspartners i samband med olika uppdrag.

Du bestämmer

Så länge ni väljer att vara medlemmar i Lokalproducerat i Väst kommer era personuppgifter lagras på vår hemsida. Ni kan när som helst gå in på hemsidan och gå in och ändra eller radera era uppgifter. Väljer ni att avsluta ert medlemskap så avregistreras ni från utskick och era uppgifter visas inte längre publikt på vår hemsida.

Integritetspolicy

För att läsa vår integritetspolicy, klicka här.

Frågor & information

Om du inte vill att vi ska använda dina uppgifter för utskick eller publicering på hemsida meddela oss detta på dataskydd@lpiv.se. Här kan du begära ut information om era personuppgifter eller ställa frågor om hur vi hanterar, behandlar eller lagrar personuppgifter.