Storting 2020

2020-01-30 - 09:00
Lilla NOVA Arena, Nohabgatan 31, 461 53 Trollhättan

Storting 2020 – Lönsamhet för hållbar tillväxt

Varmt välkomna till Storting 2020. Den 30 januari är det dags att samlas på NOVA mat och möten i Trollhättan för en dag fylld med intressanta föreläsningar, diskussioner och nätverkande. Vi kommer få njuta av god mat, ha tid till möten och samtal med kollegor samt träffa nya bekantskaper som kan bjuda till nya och givande kontakter. 

Under 2019 har Lokalproducerat i Väst startat upp en rad projekt. Vi kommer därför presentera några exempel på vad vi gjort i projekten och blicka framåt. Vi förevisar den Västsvenska Matappen och tydliggör hur den fungerar. Det kommer att bjudas på föreläsning om självstyrning och tankar och redskap om hur vi vänder vi stressen till något positivt, blir mer effektiva och tar till vara på vår tid.

Eftermiddagen ägnas åt handfasta workshops för att få möjlighet till fördjupning och diskussion.

Däremellan kommer vi naturligtvis njuta av den utsökta maten på NOVA mat och möten som finns mitt i hjärtat av Innovatumområdet, där 1800-talet s industrihistoria möter 2000-talets teknikutveckling. Bland gamla lokstallar och nybyggda hus med glasade fasader finns dem i en unik miljö för möten och kulinariska upplevelser.

Storting 2020 program

Välkomna!  Marcus, Cecilia, Malin, Anna, Mattias, James, Charlotte och Erica