– Lokal Meny –

Hållbar kulinarisk upplevelse

Lokal Meny

Vår uppgift är att profilera delregionala områden som områden med attraktiva
restauranger med en ökad profil mot närodlad högkvalitativ mat.

Affärsutveckling
Läs mer
Marknadsutveckling
Läs mer
Distribution
Läs mer

Vad gör Lokal Meny?

Vi arbetar för att våra utvalda restauranger ska kunna servera en tallrik god vällagad mat gjord på råvaror från regionen! allt från, kött, fisk, grönsaker, baljväxter och spannmål.
Vi gör det för att pengarna ska stanna i regionen, för att producenterna kan kunna skala upp sin verksamhet, med hänsyn för miljön, för branschens attraktion som arbetsgivare och för dig som gäst.
Maten ska vara lagad till dig som gäst av kockar och serveras av personal som jobbar under schyssta förhållanden.
Vi skapar samarbeten mellan de lokala producenterna och de lokala köken för att ge högre respekt för råvaran,
i lär ut att ta till vara på allt: skrapar ur det sista ur syltburken, använda hela grönsaken och respekt för köttet och fisken genom att ta ha hand om hela djuret och inte bara dom ädla detaljerna. Vi tänker hållbart på alla vis och vi tror på att Lokal meny kommer att bidra till en ny tid där hållbara kulinariska upplevelser spelar roll.

James Ebbezon
Projektkoordinator Lokal Meny
0705 50 88 99
Erica Olsson
Administratör
0720 78 29 67
Malin Andersson
Projektledare
0724 02 56 06
Anna Skaffman
Kommunikatör
Charlotte Berg
Projektkoordinator
0720 71 00 14