Matfest 2020 är inställt!

Söndagen den 27 september kl. 11-16.00 är det dags för årets upplaga av MATFEST. Vi hoppas att många vill vara med och hålla öppet för besökare denna dag även i år. Vi vet att det är ett mycket uppskattat evenemang och att det är många matglada kunder och besökare i omlopp denna dag. Så passa på att vara en del i MATFESTEN!

Nytt för dig som vill delta är att vi har effektiviserat anmälningsprocessen. Du anmäler dig enkelt via formuläret nedan. Formuläret är utformat så att du själv på ett enkelt sätt fyller i korrekt information om ditt företag. I formuläret laddar du upp din logotyp samt den bild och text du önskar representera ditt företag.

Du kan alltså inte längre anmäla ditt deltagande via mail. 

Anmälningsformuläret är kopplat både till MATFEST-dagen och den tryckta kartan. Informationen rörande MATFEST-dagen kommer sedan att publiceras i den Västsvenska Matappen, på Facebook samt på Lpivs hemsida. Den tryckta kartan kommer att finnas tillgänglig hos alla deltagande företag samt på turistbyråer och utvalda platser under hela sommaren. Matkartan kan enkelt ses som en förteckning över de olika producenter, gårdsbutiker och restauranger som kan och vill ta emot besökare, men även för att visa på bredden av bra mat runt om i regionen.Vi har valt att frigöra den ytterligare från MATFEST vilket innebär att du kan vara med på kartan utan ha öppet under MATFEST-dagen! 

Att medverka på Matkartan och under MATFEST-dagen är ett ypperligt och billigt sätt att marknadsföra din verksamhet och locka besökare till just dina produkter/erbjudanden. Trots allt kommer din verksamhet att synas i en rad olika kanaler såsom Västsvenska Matappen, Lpivs hemsida, Facebook, och icke att förglömma den tryckta kartan. 

MATFEST är ett evenemang för småskaliga livsmedelsproducenter inom Västra Götaland från Dalsland i norr till Sjuhärad i söder, Vätterns kant i öster och Bohusläns kust i väster. Du som vill delta behöver inte vara registrerad inom Lokalproducerat i Väst. Dock behöver du vara verksam inom regionen och inneha F-skattsedel.

Sista anmälningsdag 2020-04-21

Priser:
600kr (Registrerad medlem inom Lokalproducerat i Väst)
750kr (Ej registrerad medlem inom Lokalproducerat i Väst)

Notera att anmälan är bindande och att du som deltagare ansvarar för att lämna korrekt information i anmälningsformuläret.

Anmäl dig här: https://lokalproducerativast.se/anmalning-matfest/

Besök gärna vår Facebooksida https://www.facebook.com/matfestivastsverige/

Har du ännu inte laddat ner den Västsvenska Matappen så finns den gratis för nedladdning på Google Play för Android och på App Store för iOS.

Android
iOS

Välkomna lite närmare den goda maten!