Sondells Eko

Om Företaget

Sondells Eko är ett litet företag som både odlar eget och tar hand om överflödet av frukter och grönsaker från vanliga trädgårdar. Viktigt för oss är att all odling sker utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. Vi tar emot och hämtar upp trädgårdsfrukt och grönsaker som skänkts till oss från närområdet.

Vårt musteri , vår lilla gårdsförsäljning och våra egna grönsaksodlingar och fruktodlingar finns i Klövedal på Tjörn. Våra odlingar har vi ekocertifierat enligt EU:s standard för ekologisk odling. All transport vi gör sker med elbil.

Frukt- och bärakuten Från början av augusti till mitten av oktober tar emot överbliven trädgårdsfrukt som vi gör sylt, äppelmos, äppelvinäger, marmelad, picklade grönsaker, gelé, saft, chutney och framför allt äppelmust av. Vi ger sedan tillbaks en tredjedel av musten, sylten, marmeladen till den som har skänkt frukten. Resten säljer vi. I mån av tid kommer vi ut och plockar överbliven frukt. Då ger vi tillbaks en femtedel

Återanvändning av glasflaskor och glasburkar tycker vi är en bra idé. Därför ger vi 2 kronor rabatt för varje ren (utan etikett) glasburk/stor glasflaska med kork/lock du lämnar in. Vi ger 1 kronor rabatt för varje ren (utan etikett) 20 cl glasflaska med kork/lock du lämnar in.

Allt är såklart livsmedelsgodkänt.

Ta kontakt med oss om du är intresserad av våra produkter, vill lämna ert överflöd av frukt och grönsaker eller vill att vi kommer ut och plockar er överblivna frukt.
E-mail: llednos@hotmail.com
Mobil: 0707-142475

Till salu:
Äppelmust bag-in-box: 160 kr
Äppelmust glasflaska 20 cl: 20 kr

Försäljning av våra produkter sker:

Vid vårt musteri i Klövedal på Tjörn (adress Knöde 116). Ring i förväg 0707142475

På REKO-ring Tjörn https://m.facebook.com/groups/387282255182906?group_view_referrer=search

llednos@hotmail.com
0707142475
Knöde 116
47192 Klövedal
Dryck
Frukt och Grönt
Förädlade Produkter