Om oss

Lokalproducerat i Väst startade 2007 som ett gemensamt initiativ mellan Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen för att utveckla den småskaliga livsmedelsproduktionen. Vårt mål är att bli den ledande regionen inom lokal mat.

På Lokalproducerat i Väst jobbar 6 företagsrådgivare med att hjälpa dig som livsmedelsproducent att hitta ut på marknaden med dina varor. För en årlig serviceavgift på 750 kronor är ni en del av vårt nätverk och tar del av våra tjänster.

Vi erbjuder er en plats i vårt nätverk, där ni kan delta i aktiviteter för att främja ert kontaktnät och ge er möjlighet att hitta nya samarbetspartners och vägar att nå ut på marknaden. Ta del av vårt nätverk och våra samarbetspartners inom dagligvaruhandel, restaurang och andra organisationer. Utveckla ert företag tillsammans med våra kompetenta och branschkunniga rådgivare, enskilt eller i grupp. Ert företag presenteras på vår hemsida tillsammans med andra lokala livsmedelsföretagare på ett sätt som ger konsumenter förutsättningar att hitta lokal mat.

Vi står för omvärldsbevakning och kunskapsspridning via hemsida, Facebook och nyhetsbrev, samt bevakar producenternas efterfrågan av kompetensutveckling och utbildningar genom våra samarbetspartners. Genom oss kan du delta eller få stöttning med olika mässor och event. Vi ordnar med gemensamma inköp, administrativa mallar och möjlighet att låna/hyra inventarier. Du har även möjlighet att ingå i vårt hubbsystem för logistik och transporter, produktpärm. Det finns också möjlighet för utökad rådgivning.