Välkommen

Lokalproducerat i Väst är ett resurscentrum för småskaliga livsmedelsproducenter i Västra Götaland som ger råd, coachar och utvecklar småskaliga livsmedelsföretag för att skapa tillväxt och sysselsättning i regionen. Vår vision är att Västra Götaland ska bli den ledande regionen inom lokal mat.

Vill du vara en del av vårt nätverk och utveckla din verksamhet? Kontakta oss och boka ett möte med någon av våra rådgivare så får du veta mer om oss och vår verksamhet.

Boka möte

Hitta lokal mat

För våra medlemmar

LOGISTIK

Vi har arbetat med olika typer av logistiklösningar för den lokala maten - läs mer och hitta den lösning som passar ert företag bäst.

LPIV 10 ÅR

Utveckla ert företagande, anta våra 10 utmaningar. Följ oss på hemsidan eller på Facebook där utmaningarna presenteras under året.

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem i LPIV har ni möjlighet att ta del av ett antal förmåner. Läs mer och ta del av dessa här.

Nyheter

Lokalproducerat i Väst söker ny VD

Lokalproducerat i Väst (LPIV) startade 2007 som ett gemensamt initiativ från Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen för att stötta företag inom småskalig livsmedels¬förädling i hela Västra Götaland.
Läs mer

Matmötet 2017 – där inköpare och matproducenter möts (Mölnlycke)

Matmötet 2017 är en möjlighet att utvecklas, knyta kontakter och hitta framtida kunder. Med producenter, handlare, krögare och andra inköpare samlade får du en fantastisk chans att nå ut med din produkt och skapa framgång för ditt företag.
Läs mer

Food Market Magasinsgatan – i Skördetid

Lördagen den 30 september mellan 11.00-17.00 är det åter dags för Food Market Magasinsgatan i Göteborg. En urban matmarknad som vänder sig till den medvetna och matintresserade göteborgaren. Viktiga ingredienser är lokalproducerat och närodlat, småskaligt och ekologiskt och naturligtvis grym street food.
Läs mer

Kolla in våra projekt..