Storting 2020

Storting 2020 – Lönsamhet för hållbar tillväxt Varmt välkomna till Storting 2020. Den 30 januari är det dags att samlas på NOVA mat och möten i Trollhättan för en dag fylld med intressanta föreläsningar, diskussioner och nätverkande. Vi kommer få njuta av god mat, ha tid till möten och samtal med kollegor samt träffa nya… Read more »

Läs mer...

Smaka på Västsverige nätverksträff 4 november

Välkomna till Wine Mechanics i Göteborg den 4/11. Smaka på Västsveriges nästa nätverksträff kommer fokusera på mat och dryck i kombination. Vi kommer prata om hur man ska tänka när man vill hitta nya smakkombinationer och göra en djupdykning i våra lokala råvaror och drycker. Kanske hittar ni era framtida favoritkombinationer från Västsverige. Kostnad: 300kr/person… Read more »

Läs mer...

Storting 2019

Välkomna till årets största medlemsträff! Planera in Stortinget i kalendern redan nu. Den 30 januari 2019 är det dags att samlas på Bjertorp Slott för en dag fylld med intressanta föreläsningar, diskussioner och nätverkande. Temat för kommande storting är ”Entreprenörskap och hållbar tillväxt”. Dagen bjuder på mycket matnyttigt kring ämnet, men naturligtvis även tid till… Read more »

Läs mer...